Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

‘Miss Tourism Ayia Napa 2010’ Η Γεωργία Τσόκκου


Mεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού ‘ΜISS TOURISM AYIA NAPA 2010’ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή   16  Ιουλίου  2010 στο νυχτερινό κέντρο Μακρόνησος. Από τις 16 διαγωνιζόμενες διακρίθηκαν οι έξί επικρατέστερες:  ‘MISS TOURISM AYIA NAPA 2010′ : Γεωργίά Τσόκκου 17 ετών από το Παραλίμνι και ’1st Runner Up ‘ Μαρί Βασιλείου 21 ετών από την Λάρνακα.
Οι υπόλοιπες νικήτριες είναι: Ιωάννα Θεοδώρου 23 ετών από την Λεμεσό, Μιλτό Αθανασίου 18 ετών από την Λεμεσό,  Κυριακή Διοικητή 19 ετών από την Ξυλοφάγου και η Χριστιάνα Φλορέτζου 24 ετών   από το Παραλίμνι. 
Την oργάνωση ανέλαβε ο Οργανισμός Ομορφιά και Τουρισμός με την στήριξη της Ομάδας Αγάπης gr.
Το modeling ανέλαβε η Prestige Show Production.  Την κριτική επιτροπή τίμησε με την παρουσία του ο έντιμος αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας  Ανδρέας Ανδρέου, η νικήτρια ‘Μiss Cyprus Tourism 2009’ Εύη Οδιάτου , Μαρία Ζουβανά επαγγελματίας μοντέλο όπου έκαναν και την στέψη των 2 νικητριών.
Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν επίσης άτομα  του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας των Μ.Μ.Ε. και των Γραμμάτων.  Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο σε Διεθνείς Διαγωνισμούς   προβάλλοντας τον τουρισμού της Κύπρου στο εξωτερικό.
Τον διαγωνισμό στήριξαν: Calgel, Medousa Swimwear, Barocco Boutique, Aeneas Hotel, The Harmen & Beauty Spa, ETKO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...