Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο θρυλικός Ζιντάν στα βήματα του Μπέκαμ!

Ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν (ή Ζιζού όπως είναι το παρατσούκλι του) φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση εταιρείας ένδυσης!

Η εταιρεία ένδυσης Υ-3, στο σποτ της οποίας πρωταγωνίστησε ο Ζιζού, γεννήθηκε το 2002 από τη συνεργασία της Adidas με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Γιόσι Γιαμαμότο. Ο σχεδιασμός των ρούχων της (που περιλαμβάνει πλήρη γκάμα ένδυσης –από υποδήματα μέχρι πανωφόρια) είναι μινιμαλιστικός και κινείται βασικά και κύρια στο συνδυασμό του μαύρου και του άσπρου και των κοντινών τους αποχρώσεων.


Στη νέα της διαφημιστική καμπάνια, η εταιρεία σκέφτηκε τι καλύτερο από το να δώσει ρόλο πρωταγωνιστή σε έναν πολύ αγαπημένο και διεθνώς αναγνωρίσιμο τέως ποδοσφαιριστή. Ο Ζιζού είπε το «ναι» και η συνεργασία έλαβε σάρκα και οστά με το γύρισμα ενός διαφημιστικού σποτ, ενώ θεωρείται βέβαιο πως στο εγγύς μέλλον ο Ζιζού θα μας δείξει την «προτίμηση» του στα ρούχα Υ-3 και σε αφίσες.

Στη συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία διαδραματίζεται στο λιμάνι μιας πόλης σε ασπρόμαυρη εικόνα, νεαροί άνδρες και γυναίκες ντυμένοι με τη χειμωνιάτικη κολεξιόν της φίρμας στέκονται σιωπηροί και με αυστηρό βλέμμα κοιτώντας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μετά από λίγα αφηρημένα πλάνα της κάμερας, αποκαλύπτεται ο πρωταγωνιστής του σποτ μέσα από μια θολή εικόνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Ζιζού με το ίδιο αποφασιστικό βλέμμα μάλιστα που είχε και στους αγώνες που έπαιζε!

Δείτε το βίντεο με το διαφημιστικό σποτ που πρωταγωνίστησε ο θρυλικός Ζιντάν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...