Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

H Μις Ελλάς 2009 Αγγελικής Καλαϊτζή στο Νησί των Ανέμων

Οι celebrities ολοένα και πολλαπλασιάζονται στο Νησί των Ανέμων, γεμίζοντας την πλαζ της Ψαρούς αλλά και τα σοκάκια της Χώρας. Πρώτη και καλύτερη άφιξη της περασμένης εβδομάδας, αυτή της Μις Ελλάς 2009 Αγγελικής Καλαϊτζή μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Ανανιάδη. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας έπαιξαν με το νερό, γέλασαν και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές.
  
Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου είναι ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης και η σύζυγός του Μαρία, οι οποίοι διατηρούν κατάστημα στο κέντρο του νησιού. Το ζευγάρι απόλαυσε τη δροσιά της θάλασσας στην Ψαρού κάνοντας βουτιές και παίζοντας ο ένας με τον άλλον.

Το βράδυ προστέθηκε στην παρέα τους η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου, η οποία κάνει διακοπές στο νησί παρέα με τον γιο της. Η παλιά μας γνώριμη από το παιχνίδι του Βλάση Μπονάτσου δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το μαγαζί του γκαλερίστα και να θαυμάσει μια σειρά από αντίκες εποχής.

Στην ίδια κοσμική παραλία έκανε την εμφάνισή του ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας Julian McDonald, που έχει αποδείξει ότι λατρεύει το νησί. Φορώντας ανοιχτό καρό πουκάμισο και καυτό λευκό σορτς έκανε τις βόλτες του στην αμμουδιά και συζήτησε με πολλούς Μυκονιάτες που έχει γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το κοσμοπολίτικο νησί, επέλεξε και ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς για ολιγοήμερες διακοπές με πολύ καλή παρέα.

Η Μύκονος, όμως, είναι το νησί που λατρεύουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την προτιμούν πάντα για τις διακοπές τους. Την περασμένη εβδομάδα ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε τον πρώην παίκτη Γιάννη Γκούμα με τη σύζυγό του Πόπη. Το ζευγάρι κάνει κάθε χρόνο την εμφάνισή του στα σοκάκια του νησιού, ενώ θα παραμείνει εκεί και την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που, αφού πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες στη Μύκονο, πήγαν και στο διπλανό νησί, την Τήνο, για να ανάψουν ένα κεράκι. Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο παίκτης του Παναθηναϊκού Αντώνης Πετρόπουλος με τη σύντροφό του Ηρώ, αλλά και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σωτήρης Μπαλάφας με την αγαπημένη του Λένα.
  
Τις βουτιές του στην Ψαρού έκανε και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Κυκλάδων παρέα με αγαπημένους φίλους του και, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητος.

Τέλος, στην παραλία της Ψαρούς «φωτιές» άναψε η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Λοΐζου, που εκτός από τις βουτιές της έκανε πολλές βόλτες στην αμμουδιά. 

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ
Φωτ.: Τάσος Κοντοκώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...