Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Θώμη Δρακόντη: Μια καλλονή με στόχους και όνειρα

Ποια είναι: Μια καλλονή από την Καβάλα που μένει στη Θεσσαλονίκη. Η Θώμη Δρακοντή έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχει κάνει σπουδές αισθητικής. Ενα από τα σχέδιά της είναι να δημιουργήσει ένα νέο, hot χώρο αισθητικής από τον οποίο πολλοί θα θέλουν να περάσουν.
Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Στα 19 της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη με στόχο το θέατρο, αλλά στην πορεία την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ. Παράλληλα ασχολήθηκε και με τον χώρο του καλλωπισμού ως ειδικός εφαρμογών.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ. Στην πορεία ασχολήθηκε και με την ονυχοπροσθετική. Εχει ασχοληθεί επίσης με το μόντελινγκ κάνοντας αρκετές φωτογραφήσεις στο παρελθόν. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά.
Παρθενική εμφάνιση: Στα 19 της έκανε φωτογράφηση για editorial και στα 20 της συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη ανάδειξη Σταρ Ελλάς.
Φιλοδοξίες: Αρκετές! Η βασικότερη είναι να καταφέρει να αποκτήσει τον δικό της χώρο αισθητικής, που όλοι θα τον προτιμούν για την καλύτερη εμφάνισή τους.
Στιγμή αδυναμίας: Οταν έχασε τον πατέρα της. Ηταν μια τραγική στιγμή.
Κολλημένη με... τα ταξίδια, για τα οποία τρελαίνεται. Επίσης, της αρέσει να πηγαίνει βόλτες τον σκύλο της και να περνάει χρόνο μαζί του, καθώς και να κυνηγάει τους στόχους της.
Συχνάζει: Προτιμά στέκια της Θεσσαλονίκης με όμορφο και ευχάριστο κόσμο.
Ο ιδανικός άντρας: Δεν ξέρει πώς θα είναι ακριβώς. Αυτός που σίγουρα θα προτιμήσει θα είναι κάποιος με δυνατή προσωπικότητα και έντονη γοητεία, την οποία θα συμπληρώνει το όμορφο χαμόγελό του.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...