Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η PERFECT SECURITY ανέλαβε την προστασία του Miss Mediterranean

To Miss Mediterranean, ο μεγάλος διαγωνισμός που θα γίνει τον Απρίλιο στην Αθήνα, θα έχει "υψηλή προστασία" : Η PERFECT SECURITY, έχει αναλάβει την προστασία όλων των υποψηφίων αλλά και των χώρων που θα γίνει ο διαγωνισμός.

Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, η ανάγκη προστασίας και ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο έντονη η PERFECT SECURITY αποτελεί την ιδανική λύση.

Τα τελευταία ιδίως χρόνια, η ανάγκη ασφαλείας του εργασιακού χώρου έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Γι'αυτό τον λόγο οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κίνδυνο ή απειλή, στο χώρο τους.


Η προστασία και η ασφάλεια όμως της ζωής και της ιδιοκτησίας δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών και να αντιμετωπιστεί πρόχειρα και περιστασιακά.

Η ασφαλής επιλογή πρέπει να είναι μια υπηρεσία ασφαλείας η οποία να διαθέτει εμπειρία, γνώση, τεχνολογικό εξοπλισμό και κατάλληλα επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η PERFECT SECURITY, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επίπεδο υπηρεσιών, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από προσφερόμενες υπηρεσίες ασφαλείας.

Το ειδικό τμήμα της PERFECT SECURITY είναι, η δική της Ακαδημία Εκπαίδευσης των
ανθρώπων της καθώς και η παροχή ατόμων ως συνοδεία προσώπων

Στην ηλεκτρονική http://www.perfectsecurity.gr/ διεύθυνση θα ανακαλύψετε όλες τις παροχές της εταιρίες που έχει αποδείξει ότι είναι  η ιδιανική επιλογή για την ασφάλειά σας!

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PERFECT SECURITY είναι η κα Αβρακοδιανάκη Μαρία και  τα κεντρικά της γραφεία στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 82, Νίκαια, Τ: 210 4906760, M: 6984 602515-16-17, F: 210 4906761, perfesec@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...