Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Στην τελική ευθεία ο μεγαλος τελικός του Miss Europe Face στο Club Seven

H ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση για τον διαγωνισμό "Miss Europe Face" έχει ξεκινήσει. Οι υποψήφιες προετοιμάζονται από την Αλεξάνδρα Αντρέι, προβάρουν τα "Ρούχα του Βασιλια" φορούν τα αρώματα της NWA Academy και των ειδικων συνεργατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο Άννα και Μανώλη Κοκκίδη και ακούν τις συμβουλές της στλίστριας Τζένης Οικονόμου (που ντύνει και τους συμμετέχοντες στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1).

Με Ferrari από το "οπλοστάσιο" της ferraridrive.gr θα κάνουν την εμφάνισή του στον μεγάλο τελικό οι όμορφες που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του Miss Europe Face.

O μεγαλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 18/12 στο Club Seven, Καστορος 41 στον Πειραιά.

O φετινός διαγωνισμός συμβάλει στην ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan "ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ".

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος υποψήφιες απ όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα.

Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δεμεντή που λανσάρει και ένα ξεχωριστό άρωμα με το όνομά Ioanna D-Eau de Parfum!

Στην επιτροπή που θα κάνει την επιλογή των υποψηφίων θα είναι επικεφαλής η Τζένη Οικονόμου, γνωστό μοντέλο και σήμερα στυλίστρια στα show Dancing With The Stars και Dancing on Ice του ΑΝΤ1.

Μαζι της και ο Μιχ. Πυλαρινός ο Hair Stylist που έχει αναλάβει τις κομμώσεις όλων των υποψηφίων και των συντελεστών της εκδήλωσης.

ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ
Μεγάλος χορηγός ήταν το ξενοδοχείο BELLA VISTA(Παπαναστασίου 109, Καστέλα Πειραιάς, τηλ. 210 4117161 - 4118773 - 4173906). Ένα ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα του Πειραιά με 64 κλίνες, κλιματισμό, τηλεόραση, πάρκινγκ και κοντά σας όλο το χρόνο. Ζήστε την πολυτέλεια στην όμορφη Καστέλα με θεά στο Σαρωνικό. Το Hotel Bella Vista διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ και άψογη εξυπηρέτηση.

Οι εκδόσεις Άγγελος Σακκέτος (sakketosaggelos.gr) με τα βιβλία τους θα τις "μυήσουν" στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα , μέσα από την αρχαιότητα και την θρησκεία μας.

Η ferraridrive.gr θα έχει δυναμική παρουσία το διαγωνισμό και οι υποψήφιες θα κάνουν την εμφάνισή τους με τα πολυτελή αυτοκίνητα Ferrari.

Η πολυεθνική εταιρία καλλυντικών NWA Academy και οι ειδικοι συνεργάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο Άννα και Μανώλης Κοκκίδης θα παρουσιάσουν το επιτυχημένο μοντέλο πωλήσεων καλλυντικών και κοσμημάτων (και όχι μόνο) που μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε προϊόντα ποιότητας σε καταπληκτικές τιμές και παράλληλα να αποκτήσουμε ένα σημαντικό εισόδημα προωθώντας τα προϊόντα στο φιλικό μας περιβάλλον.

H Αλεξάντρα Αντρέϊ είναι η υπεύθυνη του casting και σε αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι υποψήφιες, στα τηλ. 69 77 16 57 35 (What's UP)

Την τηλεοπτική κάλυψη έχει αναλάβει ο Μίκυ Πετροβιτς με το συνεργείο του που καλύπτει όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς ομορφιάς.

H FERRARIDRIVE.GR προσφέρει τις υποψηφιες οδήγηση Ferrari και Porche αξίας 200 ευρώ, οι  Άννα και Μανώλης Κοκκίδης προσφέρουν αρώματα της NWA, και το VELVETBEAUTIES.GR προσφέρουν θεραπείες spa.

Το "Μiss Εurope Face", είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά είναι μια από τις επώνυμες νικήτριες του "Μiss Εurope Face" και ήταν επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον διαγωνισμό "Miss Europe Face" που έγινε πέρυσι η Μορφούλα Φλιτζάνη και η Πάολα Μπούλοβα έκλεψαν την παράσταση και κέρδισαν τους τίτλους που οδηγούν στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...