Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Casting για την επιλογή των υποψηφίων του Miss Europe Face

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό διαγωνισμό του Miss Europe Face. 

Ήδη έχει προγραμματιστεί το casting  για την επιλογή των υποψηφίων που θα γίνει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ στο νέο "Δεληολάνη"  στη Λ. Συγγρού 100, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό FIX.

O φετινός διαγωνισμός συμβάλει στην ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan "ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ".

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος υποψήφιες απ όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα. 

Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος  Ιωάννα Δεμεντή που λανσάρει και ένα ξεχωριστό άρωμα με το όνομά Ioanna D-Eau de Parfum!

Στην επιτροπή που θα κάνει την επιλογή των υποψηφίων θα είναι επικεφαλής η Τζένη Οικονόμου, γνωστό μοντέλο και σήμερα στυλίστρια στα show Dancing With The Stars και Dancing on  Ice του ΑΝΤ1.

H Αλεξάντρα Αντρέϊ  είναι η υπεύθυνη του casting   και σε αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι υποψήφιες, στα τηλ. 69 77 16 57 35 (What's UP)

 Το "Μiss Εurope Face", είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά είναι μια από τις επώνυμες νικήτριες του "Μiss Εurope Face" και ήταν επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!
 
Στον διαγωνισμό "Miss Europe Face" που έγινε πέρυσι η Μορφούλα Φλιτζάνη και η Πάολα Μπούλοβα έκλεψαν την παράσταση και κέρδισαν τους τίτλους που οδηγούν στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...