Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η PERFECT SECURITY ανέλαβε την προστασία του Miss Mediterranean

To Miss Mediterranean, ο μεγάλος διαγωνισμός που θα γίνει τον Απρίλιο στην Αθήνα, θα έχει "υψηλή προστασία" : Η PERFECT SECURITY, έχει αναλάβει την προστασία όλων των υποψηφίων αλλά και των χώρων που θα γίνει ο διαγωνισμός.

Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, η ανάγκη προστασίας και ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο έντονη η PERFECT SECURITY αποτελεί την ιδανική λύση.

Τα τελευταία ιδίως χρόνια, η ανάγκη ασφαλείας του εργασιακού χώρου έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Γι'αυτό τον λόγο οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κίνδυνο ή απειλή, στο χώρο τους.


Η προστασία και η ασφάλεια όμως της ζωής και της ιδιοκτησίας δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών και να αντιμετωπιστεί πρόχειρα και περιστασιακά.

Η ασφαλής επιλογή πρέπει να είναι μια υπηρεσία ασφαλείας η οποία να διαθέτει εμπειρία, γνώση, τεχνολογικό εξοπλισμό και κατάλληλα επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η PERFECT SECURITY, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επίπεδο υπηρεσιών, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από προσφερόμενες υπηρεσίες ασφαλείας.

Το ειδικό τμήμα της PERFECT SECURITY είναι, η δική της Ακαδημία Εκπαίδευσης των
ανθρώπων της καθώς και η παροχή ατόμων ως συνοδεία προσώπων

Στην ηλεκτρονική http://www.perfectsecurity.gr/ διεύθυνση θα ανακαλύψετε όλες τις παροχές της εταιρίες που έχει αποδείξει ότι είναι  η ιδιανική επιλογή για την ασφάλειά σας!

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PERFECT SECURITY είναι η κα Αβρακοδιανάκη Μαρία και  τα κεντρικά της γραφεία στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 82, Νίκαια, Τ: 210 4906760, M: 6984 602515-16-17, F: 210 4906761, perfesec@otenet.gr

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Armani: Αποστεωμένη η Megan Fox

Megan Fox.Image via Wikipedia
Η Megan Fox ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου από πολλά περιοδικά, αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, όμως πρόσφατες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από την νέα καμπάνια του Armani, που είναι το πρόσωπο και το σώμα της εταιρείας, σοκάρουν!

Η ηθοποιός φορώντας μόνο τα Emporio Armani εσώρουχά της φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες να σκύβει δείχνοντάς μας τα εντυπωσιακά τατουάζ στην πλάτη της. Σε αυτή τη φωτογραφία, το σώμα της δείχνει τόσο αδύνατο που το στομάχι της μοιάζει να έχει χαθεί, ενώ τα κόκαλα της πλάτης της εξέχουν πάρα πολύ έντονα.

Παρότι η 24χρονη ηθοποιός δεν φοράει σχεδόν καθόλου make-up στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είναι αναμφισβήτητα όμορφη, και ας μην θυμίζει σε τίποτα την σταρ που όλοι ξέραμε μέχρι πριν λίγο καιρό.


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...