Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μενταγιόν - βραχιόλι για καλό σκοπό!

 Στα πλαίσια της εκστρατείας ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Clinique δημιουργεί σε συνεργασία με την Ευγενία Μανωλιουδάκη και την M art ένα μοναδικό κόσμημα μενταγιόν - βραχιόλι από ανακυκλωμένο μέταλλο.

Το μενταγιόν της Clinique θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 8 ευρώ στα σημεία διάθεσης προϊόντων Clinique σε όλη την Ελλάδα.
Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.

Αγοράζοντας αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, συμμετέχετε κι εσείς στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ευγενία Μανωλιουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε BA Silversmithing Jewellery Design, Gemology και γλυπτική στο London Guildhall University – Saint John Casting με υποτροφία στο Εδιμβούργο.
Ξεκίνησε την καριέρα της εκθέτοντας έργα της στο Royal Museum of Edinburgh και ακολούθησαν διάφορες εκθέσεις στην Ευρώπη.
Αποτέλεσε μέλος της συγγραφικής ομάδας Επιστημονικών Εγχειριδίων Εφαρμοσμένων Τεχνών για το 2000.

Σήμερα, είναι συνιδιοκτήτρια της Μ Art Manolioudakis καθώς και υπεύθυνη των εργαστηρίων δημιουργικής φαντασίας για παιδιά.   

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η παρέλαση των εραστών της Μπρούνι


Ένα βιβλίο με θέμα τη μυστική ζωή και τους εραστές της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, πρόκειται να εκδοθεί αυτό το μήνα. 
 
Οι δικηγόροι της τρίτης συζύγου του Νικολά Σαρκοζί, προσπαθούν να το εμποδίσουν, την ώρα που οι πληροφορίες γι' αυτό είναι λίγες, καθώς οι εκδότες του τηρούν σιγή ιχθύος.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Μπεσμα Λαχούρι, δήλωσε ότι πρόκειται για μια ιστορία γύρω από τις περιπέτειες μιας γυναίκας με εμμονή στον πλούτο και τη φήμη. 
 
Μια αμερόληπτη ματιά στη ζωή ενός μοντέλου παγκόσμιας εμβέλειας, τραγουδίστριας και πρώτης κυρίας.

Το βιβλίο αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι γνωστό ότι η ζωή της νυν πρώτης κυρίας υπήρξε πολυτάραχη.

Δύο χρόνια πριν παντρευτεί τον Νικολά Σαρκοζί, είχε δηλώσει ότι η "μονογαμία είναι βαρετή", ενώ μεταξύ των εραστών της ήταν ο Έρικ Κλάπτον και ο Μικ Τζάγκερ.

Πηγές της γαλλικής προεδρίας ανέφεραν ότι κάθε "επίθεση" προς την πρώτη κυρία, εξετάζεται σοβαρά, ενώ ο εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου, δήλωσε ότι οι δικηγόροι του ομίλου είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. 
enimerwsi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...