Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Πώς θα βγει η Πρέλεβιτς στα «Μις Υφήλιος»

Τις τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασίας της βάζει η Άννα Πρέλεβιτς, που αναχωρεί την Κυριακή για Λας Βέγκας, όπου θα αντιμετωπίσει τις 82 ομορφότερες κοπέλες του κόσμου για το στέμμα της Μις Υφήλιος!

Αφού «έκλεισε» με τα παπούτσια, η 20χρονη Σταρ Ελλάς έκανε τις τελικές πρόβες με ρούχα και αξεσουάρ, ενώ άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έκοψε ελάχιστα τις άκρες τους.

Η Άννα θα φορέσει 7 υπέροχες δημιουργίες των σχεδιαστών Βασίλη Μελή και Γιάννη Λάσκου, που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως «οι Έλληνες Dolce & Gabbana».

Η πρώτη της εμφάνιση, το λεγόμενο national costume, θα είναι με ένα λευκό αρχαιοελληνικού στυλ φόρεμα, με χρυσά βραχιόλια, μεταλλική ζώνη και χρυσό στεφάνι ελιάς στα μαλλιά. Όπως είπαν οι δύο σχεδιαστές, το φόρεμα αυτό είναι καθαρά αρχαιοελληνικό και εμπεριέχει ένα σύγχρονο στοιχείο, που είναι η φετινή τάση στη μόδα με τους φαρδείς ώμους.

Τα υπόλοιπα 6 φορέματα είναι στυλ κοκτέιλ και θα φορεθούν στις διάφορες εκδηλώσεις που παραβρεθούν οι καλλονές της Υφηλίου. Μεταξύ αυτών, είναι ένα αέρινο ροζ με εντυπωσιακή ασημένια πόρπη στον αριστερό ώμο, ένα λευκό σε στυλ ταγέρ που συνοδεύεται από κίτρινη τσάντα - φάκελο και ένα κοντό ασημένιο με πέρλες και την πλάτη όλη έξω!

Η Άννα δεν κρύβει το άγχος της και τονίζει πως μεγαλύτερες αντιπάλους θεωρεί τις Λατίνες, οι οποίες είναι πάντα άψογα προετοιμασμένες. «Όμως, είμαι προετοιμασμένη κι εγώ. Δούλεψα σκληρά δύο μήνες», προσθέτει με νόημα η Σταρ Ελλάς.

Ο 59ος διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο «Mandalay Resort & Casino» του Λας Βέγκας στις 23 Αυγούστου. Τις δύο εβδομάδες πριν την μεγάλη βραδιά, οι υποψήφιες θα κάνουν εντατικές πρόβες και θα παραστούν σε εκδηλώσεις.

Η νικήτρια θα διαδεχθεί την περσινή Stefania Fernandez από την Βενεζουέλα και θα αναλάβει τα καθήκοντα της Μις Υφήλιος μεταξύ των οποίων είναι και ταξίδια σε όλο τον κόσμο με σκοπό την ενημέρωση για την μάστιγα του AIDS.

Η χώρα μας δεν έχει κατακτήσει κάποια σημαντική θέση στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς τα τελευταία χρόνια και πολλοί ελπίζουν και εύχονται η Άννα να κάνει την ανατροπή. Άλλωστε, ποιός ξεχνά την στέψη της Ειρήνης Σκλήβα ως Μις Υφήλιος το 1996;
 
Δείτε τις προετοιμασίες όπως μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...