Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

H Μις Ελλάς 2009 Αγγελικής Καλαϊτζή στο Νησί των Ανέμων

Οι celebrities ολοένα και πολλαπλασιάζονται στο Νησί των Ανέμων, γεμίζοντας την πλαζ της Ψαρούς αλλά και τα σοκάκια της Χώρας. Πρώτη και καλύτερη άφιξη της περασμένης εβδομάδας, αυτή της Μις Ελλάς 2009 Αγγελικής Καλαϊτζή μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Ανανιάδη. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας έπαιξαν με το νερό, γέλασαν και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές.
  
Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου είναι ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης και η σύζυγός του Μαρία, οι οποίοι διατηρούν κατάστημα στο κέντρο του νησιού. Το ζευγάρι απόλαυσε τη δροσιά της θάλασσας στην Ψαρού κάνοντας βουτιές και παίζοντας ο ένας με τον άλλον.

Το βράδυ προστέθηκε στην παρέα τους η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου, η οποία κάνει διακοπές στο νησί παρέα με τον γιο της. Η παλιά μας γνώριμη από το παιχνίδι του Βλάση Μπονάτσου δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το μαγαζί του γκαλερίστα και να θαυμάσει μια σειρά από αντίκες εποχής.

Στην ίδια κοσμική παραλία έκανε την εμφάνισή του ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας Julian McDonald, που έχει αποδείξει ότι λατρεύει το νησί. Φορώντας ανοιχτό καρό πουκάμισο και καυτό λευκό σορτς έκανε τις βόλτες του στην αμμουδιά και συζήτησε με πολλούς Μυκονιάτες που έχει γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το κοσμοπολίτικο νησί, επέλεξε και ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς για ολιγοήμερες διακοπές με πολύ καλή παρέα.

Η Μύκονος, όμως, είναι το νησί που λατρεύουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την προτιμούν πάντα για τις διακοπές τους. Την περασμένη εβδομάδα ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε τον πρώην παίκτη Γιάννη Γκούμα με τη σύζυγό του Πόπη. Το ζευγάρι κάνει κάθε χρόνο την εμφάνισή του στα σοκάκια του νησιού, ενώ θα παραμείνει εκεί και την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που, αφού πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες στη Μύκονο, πήγαν και στο διπλανό νησί, την Τήνο, για να ανάψουν ένα κεράκι. Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο παίκτης του Παναθηναϊκού Αντώνης Πετρόπουλος με τη σύντροφό του Ηρώ, αλλά και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σωτήρης Μπαλάφας με την αγαπημένη του Λένα.
  
Τις βουτιές του στην Ψαρού έκανε και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Κυκλάδων παρέα με αγαπημένους φίλους του και, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητος.

Τέλος, στην παραλία της Ψαρούς «φωτιές» άναψε η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Λοΐζου, που εκτός από τις βουτιές της έκανε πολλές βόλτες στην αμμουδιά. 

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ
Φωτ.: Τάσος Κοντοκώστας

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η πίεση σκοτώνει τα µοντέλα

Ο Τοµ Νικόν έβαλε τέλος στη ζωή του στα 22 του χρόνια
Νέα ερωτήµατα για τον κόσµο της µόδας εγείρει η αυτοκτονία ενός νεαρού µοντέλου από τη Γαλλία, στο Μιλάνο. «Αυτός ο κόσµος», δήλωσε ο Τζόρτζιο Αρµάνι, «συνδέεται υπερβολικά µε τη νεότητα και κάνει πολλά παιδιά να νοµίζουν πως η ζωή τελειώνει στα 22».Ο 22 ετών Τοµ Νικόν είχε συνεργασθεί µε πολύ γνωστούς οίκους: Louis Vuitton, Βurberry, Ηugo Βoss...
Στην Εβδοµάδα Μόδας του Μιλάνου επρόκειτο να παρουσιάσει στην πασαρέλα νέες δηµιουργίες της Ντονατέλα Βερσάτσε – µόλις είχε επιστρέψει από την πρόβα στο διαµέρισµά του όταν έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο. Η αστυνοµία εξετάζει πληροφορίες σύµφωνα µε τις οποίες ο Νικόν είχε πρόσφατα χωρίσει από τη φίλη του και είχε πέσει σε κατάθλιψη. Η Βερσάτσε, η οποία τον είδε στην πρόβα της Παρασκευής, δήλωσε πως ήταν λιγότερο οµιλητικός από ό,τι συνήθως. «Ποιος ξέρει αν αυτό ήταν ένα σηµάδι που θα έπρεπε, ως γυναίκα και µητέρα, να έχω “πιάσει”;» αναρωτήθηκε.
Από τις αρχές του χρόνου, ο λαµπερός κόσµος της µόδας έχει επανειληµµένως σκοτεινιάσει.
Τον περασµένο µήνα επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της στο Παρίσι η 30χρονη Νοεµί Λενουάρ, µοντέλο των Μarks & Spencer.
Τον Απρίλιο βρέθηκαν νεκρά δύο µοντέλα, η 24χρονη αµερικανίδα Αµπροζ Ολσεν και η κολοµβιανή Λίνα Μαρουλάντα. Τον Νοέµβριο, η 20χρονη Νοτιοκορεάτισσα Νταούλ Κιµ έγραψε στο µπλογκ της πως ήταν «θυµωµένη, αποκαρδιωµένη, υπερβολικά κουρασµένη» και αµέσως µετά κρεµάστηκε. Την ίδια µέθοδο επέλεξε για να δώσει τέλος στη ζωή του και ο βρετανός σχεδιαστής Αλεξάντερ Μακουίν τον Φεβρουάριο, παραµονή της κηδείας της µητέρας του. Τυχαίο; Ή µήπως ο όρος «θύµατα της µόδας»(fashion victims) τείνει να αποκτήσει διαφορετικό νόηµα;
«Ολων των ειδών οι άνθρωποι αυτοκτονούν» δήλωσε ο 21χρονος Τοµ, συνάδελφος του Τοµ Νικόν, στην ιταλική εφηµερίδα «Corriere della Sera». «Απλώς όταν συµβαίνει σε εµάς, προσελκύει δηµοσιότητα». Σε µια ιστοσελίδα αφιερωµένη στη µόδα, ένα ανώνυµο µοντέλο καταθέτει τη δική του άποψη: «Η πίεση σε αυτή τη δουλειά είναι µεγάλη, για τις γυναίκες ακόµα περισσότερο από ό,τι για τους άνδρες. Πηγαίνεις στο κάστινγκ και ο υπεύθυνος σου ρίχνει µια µατιά και σε διώχνει. Περνάς ολόκληρη τη ζωή σου να αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά µε εσένα, γιατί δεν πήρες αυτή ή την άλλη δουλειά».
«Η ζωή είναι ωραία»
«Πρέπει να κάνουµε τους νέους να καταλάβουν πως η ζωή είναι όµορφη και µετά τα 23» επισήµανε ο γνωστός ιταλός µόδιστρος Τζόρτζιο Αρµάνι. «Πάντα θα υπάρχουν απογοητεύσεις, και στην αγάπη και παντού, αλλά πρέπει να αντιµετωπίζονται χωρίς να καταλήγουν οι ζωές σε τραγωδίες».

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σούπερ μαύρισμα σε χρόνο ρεκόρ!

Αν περιμένεις να αποκτήσεις εύκολα και δια μαγείας το μαύρισμα των ονείρων σου, τότε θα περιμένεις για πολύ καιρό! Διάβασε παρακάτω πώς με την κατάλληλη προετοιμασία θα καταφέρεις να αποκτήσεις το μαύρισμα που πάντα ζήλευες!
Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μου: μάλλον είναι περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η χρήση αντηλιακού για την μελλοντική σου υγεία αλλά και για να αποκτήσεις σούπερ μαύρισμα! Αν έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα τουλάχιστον στα πρώτα δέκα μπάνια θα πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό με δείκτη προστασίας 40 με 50 ενώ σταδιακά μείωνε το δείκτη, όταν βλέπεις ότι παίρνεις χρωματάκι! Πρόσεξε όμως αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα δεν πρέπει ποτέ να έχεις δείκτη προστασίας λιγότερο από 15! Αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα συμβουλέψου το φαρμακοποιό σου που θα σου προτείνει το κατάλληλο αντηλιακό για το δέρμα σου! Το παν είναι να το ανανεώνεις συχνάειδικά μετά τη βουτιά στη θάλασσα και να οπλιστείς με πολύ υπομονή μέχρι να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου!
Η Μαρίσα Μίλερ φροντίζει ώστε να μην καεί και δημιουργεί σιγά-σιγά  το μαύρισμα των ονείρων της!
Η Μαρίσα Μίλερ φροντίζει ώστε να
μην καεί και δημιουργεί σιγά-σιγά
το μαύρισμα των ονείρων της!
Απολέπιση τώρα:το σωστό μαύρισμα ξεκινάει από τη σωστή απολέπιση και άρα δε σου μένει παρά να ξεκινήσεις από τα βασικά. Το κατάλληλο σκράμπ θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα θέτοντας τα κατάλληλα θεμέλια για το υπέροχο μαύρισμα σου. Ένα απαλό σκράμπ θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου τη λεία όψη που της αξίζει ενώ το δερματάκι σου θα είναι πιο απαλό από ποτέ.
Ενυδάτωση: η σωστή ενυδάτωση είναι το κλειδί για το τέλειο μαύρισμα! Αφού φροντίσεις να κάνεις τη σωστή απολέπιση στην επιδερμίδα σου με το κατάλληλο σκράμπ, δεν έχεις παρά να φροντίσεις να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα ειδικά το καλοκαίρι έχεις την ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη ενυδάτωση που θα σου την προσφέρουν προϊόντα με βάση την καρύδα. Προτίμησε τα προϊόντα body butter για πιο βαθιά ενυδάτωση.
Πες ναι στο μπρόνζερ: το μπρόνζερ δεν είναι τίποτα άλλο από τη βοήθεια που χρειάζεσαι μέχρι να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου. Σε μορφή πούδρας, λοσιόν ή κρέμα τόλμησε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα αυτομαρίσματος έτσι ώστε να μη δείχνεις πολύ άσπρη, έστω για τα πρώτα μπάνια, χωρίς όμως να το παρακάνεις. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες πριν εφαρμόσεις το προϊόν στο δέρμα έτσι ώστε να αποφύγεις αντιαισθητικά μπαλώματα και διχρωμίες.
Τα μυστικά του αντιηλιακού: στο έλεγε η μαμά σου και δεν το πίστευες ότι το καλύτερο μαύρισμα γίνεται όταν μπαίνεις και βγαίνεις στη θάλασσα. Αναρωτήθηκες όμως ποιο είναι το μυστικό; Κάνε τις βουτίτσες σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μην ξεχνάς κάθε φορά να απλώνεις το αντηλιακό σου στο κορμακί σου! Εξάλλου ειδικά αν λιάζεσαι πολλές συνεχόμενες ώρες, απλώνοντας σωστά το αντηλιακό σου όχι μόνο προστατεύεις το δέρμα σου αλλά και εξασφαλίζεις το μαύρισμα των ονείρων σου.
Στην πισίνα: είτε αποφάσισες να κάνεις τις βουτιές σου στην πισίνα είτε απλά είπες να πιείς το ποτό σου εκεί και παρεμπιπτόντως να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου, δεν έχεις παρά να φροντίσεις το αντηλιακό σου να είναι αδιάβροχο αλλά και να επαναλαμβάνεις την επάλειψη κάθε μια ώρα περίπου.
Τι να κάνεις ώστε να μην "καείς": περιττό να πούμε ότι οι πιο επικίνδυνες ώρες- οι ώρες δηλαδή που οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο δυνατές και μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο δερματάκι σου- είναι 11 με 3 το πρωί. Μπορεί να νομίζεις ότι θα μαυρίσεις σε μια μέρα αλλά αυτό το λιγότερο που θα σου κοστίσει είναι έγκαυμα πρώτου βαθμού! Μην κάθεσαι στην παραλία με τις ώρες με την ελπίδα να αποκτήσεις το μαύρισμα του Λας Βέγκας! Φρόντισε να κάθεσαι κάθε λίγο και λιγάκι και κάτω από την ομπρέλα αλλά και να δροσίζεσαι με συχνές βουτιές στη θάλασσα. Περιττό να πούμε ότι δεν πρέπει να ξεχνάς να ανανεώνεις το αντηλιακό σου!
Και αν παρόλα αυτά καείς; Αν λοιπόν νιώθεις ότι "καίγεσαι" και στην παραλία δεν έχεις παρά - αν δε θέλεις να φύγεις - να κάτσεις στη σκιά και να απλώσεις ένα ενυδατικό γαλάκτωμα με καταπραϋντικά συστατικά που θα ηρεμήσει το δερματάκι σου. Πρόσεξε να μην τρίψεις την περιοχή γιατί το κάψιμο μπορεί να χειροτερέψει. Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν είναι παρά να πας σπίτι σου και μετά το μπάνιο να απλώσεις το γιαουρτάκι σου, που θα απορροφήσει το κάψιμο και την επόμενη μέρα θα νιώθεις πολύ καλύτερα! Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από προϊόντα για μετά τον ήλιο ενώ αν δε θες να μυρίζεις γιαούρτι, προτίμησε ενυδατικό γαλάκτωμα με συστατικά γιαουρτιού και καλά μπάνια! E-GO.GR

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μοντέλο: τραγουδίστρια μου έταξε λεφτά για σεξ


Ανήθικη πρόταση από γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει πως δέχθηκε ένα νεαρό μοντέλο, προσθέτοντας πως, όταν απέρριψε την πρότασή της, εκείνη του έταξε χρήματα!

Σύμφωνα με τον Στέλιο Νιάκαρη, η δημοφιλής τραγουδίστρια -που έχει τα χρονάκια της αλλά και τις επιτυχίες της στο πεντάγραμμο- εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνος είχε πάει να διασκεδάσει.

Όπως λέει, η τραγουδίστρια πλησίασε την παρέα του και του «την έπεσε»! Ο Στέλιος, όμως, είναι... βράχος σαν τους κοιλιακούς του και αρνήθηκε. Τότε, η αοιδός του πρότεινε χρήματα για να πλαγιάσει στο κρεβάτι της!

«Μου ζήτησε να πάω σπίτι της με ένα αρκετά καλό ποσό που δύσκολα αρνείται κανείς», λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «αρνήθηκα, γιατί δεν πουλιέμαι ούτε στην ψυχή, ούτε στο σώμα μου».

Εύγε βράχε Στέλιε!

Και αφού έκανες την καταγγελία σε συνέντευξη, άντε καν’ την και σε αστυνομικό τμήμα, για να μην πει κανείς ότι λες ανηθικότητες για χάρη της δημοσιότητας.


Δείτε την καταγγελία του μοντέλου

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η γυμνή φωτογράφηση της Playmate 2010


Εντελώς γυμνή και άκρως προκλητική φωτογραφήθηκε η Playmate 2010, Κάτια Δέδε, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της και την σέξι θηλυκή πλευρά της! «Χίλιες φορές να βγάλω τα ρούχα μου για ένα εξώφυλλο, παρά την προσωπικότητά μου», δηλώνει και μιλά για όσα της αρέσουν στο κρεβάτι και το one night stand. 

«Ένιωσα πολύ ενθουσιασμένη... είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ ξανά», λέει η Playmate για την γυμνή φωτογράφηση στο Playboy που κυκλοφορεί και ποζάρει με θέα την παραλία, σε μια φωτογράφηση που -όπως λέει η ίδια-αποκαλύπτει τον έντονο ερωτισμό της!

«Πάντα έκρυβα ένα κουνελάκι μέσα μου», τονίζει η Κάτια και προσθέτει πως δενυπάρχει ιδανικός τύπος άνδρα για εκείνη. «Είχα πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από διαφορετικούς άνδρες, που είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την έντονη αρρενωπότητακαι τους εξαιρετικούς τρόπους συμπεριφοράς», αναφέρει.

Πώς, όμως, θα προκαλούσε σεξουαλικά έναν άνδρα;
«Θα του έδινα να ξεφυλλίσει το Playboy μου», αποκαλύπτει η ξανθιά καλλονή και αποκαλύπτει πως στο κρεβάτι είναι αρκετά εγωίστρια.

Η Κάτια, πάντως, δηλώνει πως δεν έχει κάνει ποτέ σεξ της μίας βραδιάς και αυτό που ζητάει από τον ερωτικό της σύντροφο είναι να κάνει σεξ με το μυαλό της πριν και μετά την πράξη!


Δείτε την γυμνή φωτογράφηση της Κάτιας

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Κατερίνα νικήτρια του Miss WORLD MODEL



Η  Κατερίνα εκλέχτηκε  Miss World Model, στον διεθνή  διαγωνισμό ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος,  που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας. στο RICH του Ν. Ηρακλείου.

Η Κλεοπάτρα κατέλαβε την 2η θέση και ανακηρύχτηκε   Model of the Universe ενώ η Αντρέα αναδείχτηκε  Miss Bikini. Η Λυδία κατέκτησε τον τίτλο Miss Body, η Ντιάνα Miss Tourism Europe και η Όλγα Miss Tourism World. H Μορέναείναι η αναπληρωματική Miss Body. Η Άννα – Μαρίααναπληρωματική Miss Europe Face και η Βαλεντίνααναπληρωματική Model of the Universe
Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η  Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face». Τραγούδησε το ρουμανικό συγκρότημα  Lucio και Nicky που συνόδευσε και τα κορίτσια στην πασαρέλα με… ελληνικά τραγούδια.
Οι νικήτριες κέρδισαν ρούχα και μαγιό της Jenifer Lopezενώ έκαναν μια «καυτή» εμφάνιση και με σορτσάκια αλλά και τουαλέτες του σχεδιαστή Χρήστου Πανταζώνα. Τα κοσμήματα του Γιάννη Αγγελάκη, το Hair styling  έγινε από την ομάδα του 311 Hair Factory και το μακιγιάζ  από την Μαρία Κανακάρη της Data Type. Το  styling επιμελήθηκε ηΤζένη Οικονόμου και το booking η Αλεξάνδρα Αντρέι.
Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...