Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Βαλεντίνα Ματρατζή: Μόντελινγκ στην Αθήνα, τρέλες στις Σεϊχέλες


Μια όμορφη φοιτήτρια που βλέποντας ότι οι εστεμμένες δεν είχαν κάτι παραπάνω από εκείνη, αναρωτήθηκε «γιατί όχι κι εγώ;» Αρχικά, η Βαλεντίνα Ματρατζή στα 23 της έκανε τα πρώτα της βήματα σε επιδείξεις στο Fashion Week της Αθήνας. Τώρα ελπίζει με τη διάκριση που απέσπασε πριν από μερικές μέρες (Miss Τourism World) να της ανοίξουν διάπλατα οι «πόρτες» του μόντελινγκ. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο τίτλος της προσφέρει αυτό που πάντα ήθελε: να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Εχει γεννηθεί στην Ηπειρο, αλλά ζει στην Αθήνα.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μιλάει άψογα ιταλικά και γαλλικά. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ, αλλά θέλει -αν αποκτήσει ειδικότητα- να διοικεί καλά τους... άντρες.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στην επίδειξη μόδας του Χρήστου Πανταζόνα, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ξεχωρίσει στο μόντελινγκ προκειμένου να της ανοίξουν οι δρόμοι (και) στις business.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Κάποτε έλεγε εύκολα «ναι», κάτι που θεωρεί ότι λειτουργούσε σαν μπούμερανγκ γενικότερα στην εξέλιξή της. Τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα σίριαλ που έχουν δράση και αίμα. Τη βραδιά της εκλογής της για το μόνο που λυπήθηκε ήταν που έχασε το «True blood» με τον Ελληνα Τεό Ζουμπουλίδη (ο οποίος απογείωσε τις μετοχές του στον ρόλο του αδερφού του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου στη θρυλική -πια- ταινία «El Greco» του Γιάννη Σμαραγδή).

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στο «Casa di pasta» της Βουλιαγμένης για καλό φαγητό και στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης για κοκτέιλ μαργαρίτα.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που λέει λίγα, κάνει πολλά και βλέπει μπροστά.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Reblog this post [with Zemanta]

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η Κάρλα πολεμά το AIDS!

Με αυστηρό κουστούμι, μαύρα γυαλιά και τηρώντας το πρωτόκολλο εμφανίστηκε η Κάρλα Μπρούνι στην έναρξη της εκστρατείας που διοργανώνει το Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS. Ως πρέσβειρά του, η πρώτη κυρία της Γαλλίας μίλησε για τον ιό λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν να γεννιούνται επιτέλους παιδιά ήδη μολυσμένα. Στο πλευρό της σε αυτή της την προσπάθεια βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ και ο Πιερ Καρντέν, παλιοί της γνώριμοι από την εποχή που η πρώτη κυρία συνεργαζόταν μαζί τους, αλλά και ο διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου, Μισέλ Καζάτσκιν.

Κάθε χρόνο περίπου χίλια παιδιά γεννιούνται με AIDS έχοντας μολυνθεί από τη μητέρα τους. Μόνο το 45% των οροθετικών γυναικών ακολουθούν θεραπείες, ενώ τα μολυσμένα βρέφη χωρίς θεραπεία ζουν κατά μέσο όρο μόλις δύο χρόνια. Αν και τα περιστατικά έχουν μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια σε αναπτυγμένες χώρες, στις αναπτυσσόμενες ο ιός γίνεται αιτία θανάτου για 400.000 μωρά ετησίως. Στόχος της εκστρατείας «Born HIV Free» είναι να δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση. Εκτός από το AIDS, στόχος του Παγκόσμιου Ταμείου είναι η ελονοσία και η φυματίωση.

Μέχρι το 2015 οι αρμόδιοι επιθυμούν το πρόβλημα να έχει αντιμετωπιστεί. Αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό των δεκαεννέα δισεκατομμυρίων δολαρίων που απαιτείται. Για να συγκεντρωθεί όμως αυτό το ποσό, το Παγκόσμιο Ταμείο ζητεί μέσω της εκστρατείας την υποστήριξη του κόσμου - όχι οικονομικά όμως, μια και τα χρήματα δίνονται από κράτη. Αν όμως συγκεντρωθούν υπογραφές από το κοινό, στη συνάντηση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο οι χώρες θα πιεστούν να διαθέσουν κονδύλια. Για να υπογράψει κάποιος, αρκεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.bornhivfree.org.

Εναλλακτικά, υπάρχει η ίδια δυνατότητα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, ενώ υπάρχουν και βίντεο της εκστρατείας στο YouTube. Σε ένα από αυτά μάλιστα μιλά και η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ζωή είναι τόσο όμορφη που δεν χρειάζεται να την καταστρέφουμε πριν καν αρχίσει!»


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Reblog this post [with Zemanta]

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στο σφυρί το «θρυλικό» φόρεμα της Μονρόε


Το «θρυλικό» φόρεμα που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» βγαίνει στο σφυρί.

250.000 ευρώ αναμένεται να αγγίξει η τιμή του σε δημοπρασία που θα γίνει στις 10 με 12 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον οίκο που πραγματοποιεί τη δημοπρασία το μακρύστράπλες σατέν φόρεμα της Μέριλιν θα είναι το πιο ακριβό αντικείμενο.

Θα δημοπρατηθούν επίσης  το καπέλο της Κακιάς Μάγισσας της Δύσης από την ταινία του 1939 «Ο Μάγος του Οζ», τα χέρια-ψαλίδια του Τζόνι Ντεπ από την ταινία του 1990 Έντουαρντ «ο Ψαλιδοχέρης»,  το φωτόσπαθο του Νταρθ Βέιντερ από την ταινία του 1983 Star Wars:«Η Επιστροφή των Τζεντάι», αλλά και το  κοστούμι και μία κιθάρα του ΈλβιςΠρίσλεϊ, καθώς και  το περίστροφο του Στιβ Μακουίν από την ταινία«Και Οι Επτά Ήταν Υπέροχοι».

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Διαβατήριο στην αγορά εργασίας το δίπλωμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ!

Το ισχυρό κρατικό δίπλωμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί διαβατήριο στην αγορά εργασίας για χιλιάδες σπουδαστές, αποτελώντας ένα αναγνωρίσιμο και σημαντικό δίπλωμα εργασίας. Η υψηλή δημοφιλία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε χιλιάδες σπουδαστές, η αναγνώριση από τους επιχειρηματικούς φορείς και η επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων του, που αγγίζει τα ποσοστά του 98%, αποτελούν αδιαμφισβήτητα  στοιχεία που αναδεικνύουν τη μεγάλη αξία που αντιπροσωπεύει η επαγγελματική εκπαίδευση που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Οι απόφοιτοι  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποκτούν μετά την  αποφοίτησή τους ένα δίπλωμα υψηλής επαγγελματικής αξίας, χάριν στο υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, προσφέρει σύγχρονα προγράμματα  επαγγελματικής εκπαίδευσης σε πενήντα  τρεις ειδικότητες υψηλής ζήτησης, που οδηγούν απευθείας στην αγορά εργασίας τους αποφοίτους του.
Τα προγράμματα  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, απευθύνονται σε αποφοίτους Λυκείου, ενώ έχουν διαμορφωθεί παράλληλα ειδικά προγράμματα για αποφοίτους Γυμνασίου.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, στα ιδιόκτητα εργαστήρια και  studios που διαθέτει, προσφέρει στους σπουδαστές του μια αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση, ποιότητα σπουδών, πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παροχών, κι ένα χαμηλό κόστος σπουδών συγκριτικά με την αξία,  τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που αντιπροσωπεύει η φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχες δομές κατάρτισης στην Ευρώπη.
Οι τομείς σπουδών στους οποίους προσφέρει  αντίστοιχα προγράμματα το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι: Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art & Design, Cinema & TV, Παιδαγωγικών, Δημοσιογραφίας, Μόδας και Ομορφιάς, Sound & Music, Τουρισμού, Υγείας και Μεταφορών.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr  


To Miss World Model, o διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την Πέμπτη 27 Μαίου στις 8 μ.μ. στο club RICH, στο Ν. Ηράκλειο.

Μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας το όνομα και το τηλέφωνο μαζί με μια φωτογραφία σας στο email: karagiane@gmail.com 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://missworldmodel.blogspot.com/    που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του "Μiss Εurope Face" τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss World Model " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face».

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Θώμη Δρακόντη: Μια καλλονή με στόχους και όνειρα

Ποια είναι: Μια καλλονή από την Καβάλα που μένει στη Θεσσαλονίκη. Η Θώμη Δρακοντή έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχει κάνει σπουδές αισθητικής. Ενα από τα σχέδιά της είναι να δημιουργήσει ένα νέο, hot χώρο αισθητικής από τον οποίο πολλοί θα θέλουν να περάσουν.
Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Στα 19 της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη με στόχο το θέατρο, αλλά στην πορεία την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ. Παράλληλα ασχολήθηκε και με τον χώρο του καλλωπισμού ως ειδικός εφαρμογών.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ. Στην πορεία ασχολήθηκε και με την ονυχοπροσθετική. Εχει ασχοληθεί επίσης με το μόντελινγκ κάνοντας αρκετές φωτογραφήσεις στο παρελθόν. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά.
Παρθενική εμφάνιση: Στα 19 της έκανε φωτογράφηση για editorial και στα 20 της συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη ανάδειξη Σταρ Ελλάς.
Φιλοδοξίες: Αρκετές! Η βασικότερη είναι να καταφέρει να αποκτήσει τον δικό της χώρο αισθητικής, που όλοι θα τον προτιμούν για την καλύτερη εμφάνισή τους.
Στιγμή αδυναμίας: Οταν έχασε τον πατέρα της. Ηταν μια τραγική στιγμή.
Κολλημένη με... τα ταξίδια, για τα οποία τρελαίνεται. Επίσης, της αρέσει να πηγαίνει βόλτες τον σκύλο της και να περνάει χρόνο μαζί του, καθώς και να κυνηγάει τους στόχους της.
Συχνάζει: Προτιμά στέκια της Θεσσαλονίκης με όμορφο και ευχάριστο κόσμο.
Ο ιδανικός άντρας: Δεν ξέρει πώς θα είναι ακριβώς. Αυτός που σίγουρα θα προτιμήσει θα είναι κάποιος με δυνατή προσωπικότητα και έντονη γοητεία, την οποία θα συμπληρώνει το όμορφο χαμόγελό του.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ 

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Miss AEGEAN BEAUTY για πρώτη φορά στην Ελλάδα

To Miss AEGEAN BEAUTY, είναι o νέος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, που θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας σαν συνεχεία του διαγωνισμού Miss Mediterranean Beauty που οργανώνεται στην Μάλτα.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://missaegeanbeauty.blogspot.com/  που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του "Μiss Εurope Face" τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss AEGEAN BEAUTY " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face».

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...